Marketing &Sales Outsourcing

Wie zijn wij?

Geschiedenis KALBECO

Begonnen in 1996 als Groothandel in computer hardware en software met alle daaraan verbonden diensten is Kalbeco uitgegroeid tot een gerenommeerde dienstverlener die verder gaat dan alleen maar het leveren van producten. De uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en sales opgedaan in grote projecten is nu beschikbaar voor elk bedrijf!

Een uitgebreid netwerk van professionals, partners en relaties biedt Kalbeco klanten ondersteuning op het gebied van marketing en sales.
Begonnen in 1996 als Groothandel in computer hardware en software met alle daaraan verbonden diensten is Kalbeco uitgegroeid tot een gerenommeerde dienstverlener die verder gaat dan alleen maar het leveren van producten. De uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en sales opgedaan in grote projecten is nu beschikbaar voor elk bedrijf!

Middels een uitgebreid netwerk van professionals, partners en relaties biedt Kalbeco haar klanten ondersteuning op het gebied van marketing en sales.

Onze doelstelling is uw doelstelling: meer en betere klanten op een directe wijze verkrijgen die bij uw onderneming passen.
Wij nemen uw zorg uit handen en gaan voor u op pad. Marketing, leadgeneratie en sales outsourcing geven u als partner van Kalbeco uw new business waar u naar op zoek bent. Uw sales team is bezig met uw bestaande klanten en heeft daar meestal de handen vol aan: u kent het gezegde: 80% van de business komt bij bestaande klanten vandaan. Uw new business zit in die 20% waarbij de kosten van marketing en sales vaak 80% bedraagt.

Hoe ziet een traject eruit?
Kalbeco gaat voor een langdurige relatie. Dit betekent zorgvuldigheid, vertrouwen, kennis van de markt, het product en uw bedrijf en bovenal: resultaten. Na de eerste kennismaking volgt tgweede gesprek waarin wij dieper ingaan op uw bedrijf en uw wensen. Samen definiëren wij de doelgroep, dit kan binnen uw klanten bestand zijn, in een nieuwe markt, een referentiedoelgroep, enz. Daarna zullen wij de doelgroep benaderen. Let op: dit is geen telemarketing actie, maar een gericht benaderen van uw potentiële klanten op beslissers niveau waarbij wij u vertegenwoordigen en een gesprek aangaan waarin vragen, problemen, knelpunten aan de orde komen waar uw bedrijf het antwoord, de oplossing kan bieden!

Nadat de eerste contacten zijn gelegd kunnen wij ook de eerste gesprekken namens uw bedrijf op ons nemen (sales outsourcing). De resultaten worden teruggekoppelt naar uw berijf / organisatie, waarna u het vervolg traject kunt overnemen en de gekwalificeerde leads kunt omzetten in opdrachten.Wat bespaart deze werkwijze u?
Voor new business heeft u meestal een uitbreiding van uw sales organisatie nodig, u gaat op zoek naar nieuw sales talent en neemt iemand aan, vaak met een tijdelijk contract op basis van doelstellingen en targets. Pas na verloop van tijd ziet u wat de resultaten zijn: het risico ligt bij uw bedrijf, de kosten zijn een jaarsalaris van een sales, een auto, laptop, telefoon, kosten voor inwerken, training, opleiding en een belasting voor uw organisatie.
Is het resultaat positief, dan heeft u goed gegokt en een waardevolle kracht erbij gekregen. Is de nieuwe sales echt goed, dan loopt u het risico dat hij/zij na 3 jaar weer vertrekt en begint u weer op nieuw.
Het grootste probleem van deze standaard werkwijze is echter de factor tijd: pas na verloop van tijd komt u er achter of u een positief resultaat geboekt heeft, maar wat en hoe is moeilijk van te voren aan te geven.

Wat biedt Kalbeco?
Lagere sales kosten:
kosten zijn vaste kosten en geen variabele kosten.
Korte sales cycles:
binnen 4 weken kunnen wij starten en na 8 weken hebben wij de eerste resultaten, gekwalificeerde leads na 12 weken. Dit uiteraard afhankelijk van uw bedrijf, product, organisatie en de gekozen doelgroep.
Na de eerste positieve resultaten wilt u niets anders meer:
dit levert u de benodigde leads en sales op waarmee uwe bedrijf kan groeien in het door u gewenste tempo.
Een relatie als partner voor de lange duur:
wij zijn geen eendagsvlieg maar een een waardevolle partner.