Marketing &Sales Outsourcing

Referenties

Onze trots zijn onze klanten.
Samen met hen wordt het concept van Kalbeco mogelijk. Dit betekent dat wij onze klanten bijzonder hoog achten en koesteren.
Kalbeco vormt met haar klanten een hecht team.

Samenwerken en respect gaan daarbij hand in hand samen.


Sales Support System B.V., Leiderdorp
Sales & Logistics is een compleet ERP pakket, geschikt voor groothandels en productie bedrijven.

Lees meer...
De oplossing van Sales Support System is gebaseerd op jarenlange ervaring met automatiserings oplossingen in een main frame omgeving. Na een aantal jaren van intensief programmeren zijn de functionaliteiten omgezet naar de Windows omgeving.
Het pakket Sales & Logistics is compleet met financieel geïntegreerd, verkoop, voorraden, logistiek, crm, productie, recepten, kortom alles wat u van een modern pakket mag verwachten.
Wat maakt S&L zo bijzonder?
U kunt snel aan de slag, S&L kent alleen maar installatie en een korte implementatie waarbij uw werkwijze en processen via parameters enn instellingen worden aangepast.
Wel heeft u een korte opleiding en instructie nodig omdat S&L een standaard pakket is en u daarme moet leren werken.
Voordelen: één pakket, snelle implementatie, gestructureerde werkwijze, geen aanpassingen nodig, eventueel maatwerk op verzoek is mogelijk, lagere kosten, jarenlange ervaring: praktisch elke vraag vindt u in het pakket terug.
Neem eens contact op en laat u vertellen wat S&L allemaal kan, een simpele prijscalculatie laat zien dat S&L stukken goedkoper is dan andere pakketten, completer is en meer functionaliteit biedt.

Desyde Retail B.V., Amersfoort
Oplossingen voor winkelautomatisering.
De webbased kassa Octopos biedt retailers de unieke mogelijkheid om hun kassa's te laten werken op één centrale applicatie en database. Deze webbased oplossing geeft realtime informatie, altijs actuele prijzen, alle winkels werken met dezelfde versie in hun eigen kassaomgeving, geen software meer in de winkels!

Lees meer...
Dit biedt grote voordelen op de beheerskosten, stelt lagwere eisen aan hardware, werkt zowel touchscreen als met keyboard of muis.
Naast software oplossing als Octopos en StorePro, is Desyde Retail het aanspreek punt voor retailorganisaties voor hun winkelautomatisering.
Support, service, in het hele land door de serviceorganisatie biedt winkels de zekerheid dat ze snel en adequaat worden ondersteund.
Software aanpassingen, ontwikkelingen, interface, koppelingen met andedre pakketten, drivers voor randapparatuur: alle zaken worden in eigen huis gedaan. Meer dan 25 jaar retailervaring staat tot uw beschikking

OSL EUROPE B.V., Heerhugowaard
OSL Europe biedt met het software pakket StyleMan een complete ERP oplossing voor de kleding en schoenen industrie.
Deze software oplossing biedt alles op het gebied van design, product development, productie, inkoop, verkoop, voorraad en magazijn beheer, retail tot rapportages en management informatie.

Lees meer...

Zowel kleine, middelgrote als grote organisaties werken met StyleMan als basis voor hun organisatie. Gebruiksgemak, volledige informatie en controle vanuit StyleMan bieden organisaties een solide basis voor al hun activiteiten.
Grote klanten zoals Pepe Jeans werken al jaren met StyleMan, voor kleinere organisaties is een ASP oplossing beschikbaar.
Doordat StyleMan Web enabled is kan er eenvoudige gewerkt worden via een Browser en een Internet verbinding. Dit biedt vele mogelijkheden, o.a. voor de verkoop vanuit toonzalen, andere landen of via agenten die met wireless verbindingen direct de verkopen registreren van hun klanten.
StyleMan is volledig voorbereid op de toekomst. Door de Web mogelijkheden ontstaan onbeperkte mogelijkheden, nieuwe technologieën zoals barcocdes, paperless warehouse, RFID, wireless terminals, kunnen zonder meer worden toegepast.

Serendip IT B.V., Veghel
Het ontwikkelen van software is de corebusiness van SerendipIT B.V..
Wat SerendipIT B.V/. uniek maakt, is de manier waarop software ontwikkeld wordt. Al vanaf het begin heeft SerendipIT B.V. geinvesteerd in een unieke software ontwikkel straat, een software fabriek waar het de software groetendeels kant en klaar uit rolt.
SerendipIT B.V. biedt bedrijven de mogelijkheid om eigen software te ontwikkelen en gebruiken op basis van hun eigen processen.

Lees meer...
Deze processen worden via de KISS methode (uniek gepatenteerde en wetenschappelijke methode) voor een organisatie, een bedrijf op een uiterst vriendelijke en begrijpelijke manier in kaart gebracht.
Wij noemen het zelf de processen benoemen en beschrijven via "domino stenen", een soort Visio achtige omgeving. Dit wordt direct ingevoerd in de servers, waarna de software (standaard MS Windows omgeving) er automatisch uitrolt.
SerendipIT B.V. heeft software ontwikkelt voor o.a. Thuiszorg organisaties, Uitzend branche, Bouwbedrijven, Drukkerijen, enz..
Praktisch elk bedrijf of organisatie kan profiteren van de voordelen en software van SerendipIT B.V.

Cervus B.V., Putten
Cervus werkt al sinds 1988 met Profin, speciaal ontwikkeld voor de complete automatisering van uw administratie. Het is bijzonder geschikt voor de sectoren kaas, zuivel, vlees, vis en AGF.

Lees meer...
De basis van Profin ligt in 1988. In dat jaar startte Cervus met de ontwikkeling van het programma. De specifieke kenmerken van Profin software stellen u in staat geld te besparen. De oorspong van de efficiënte software ligt in de kaas- en zuivelgroothandel.
Profin biedt de volgende functionaliteiten: grootboek/financieel, debiteuren, crediteuren, voorraad en verkopen. Daarnaast is er een aantal extra modules beschikbaar, zoals o.a. inkopen, batches/partijen, productieen EDI-koppeling. Ook zijn er ‘kleine aanpassingen’ beschikbaar, zoals extra rapportages, registratie van extra stamgegevens, extra beveiligingen, etc

INTRAXXION B.V., Wijnandsrade
Intraxxion B.V. ontwikkelt software voor webapplicaties.
Met een eigen framework wordt een content management systeem geboden dat als platform fungeert voor webapplicaties, websites, toegenajkelijk maken van applicaties voor internetgebruik.

Lees meer...
Al jaren wordt er intensief samengewerkt met P&P partners voor het grafische design.
Dit heeft geresulteerd in Webworkxx B.V., een bedrijf waar de kennis en ervaring is gebundels.
De indrukwekkende lijst met refrenties laat zien dat dit een geslaagde combinatie met veel geinstalleerd websites en toepassingen.

EMANON informatika werkplaats B.V., Arnhem
Emanon is hét ICT-bedrijf dat thuis is in beleggings- en pensioensystemen. Emanon combineert een langdurige en intensieve ervaring in het ontwerpen van complexe applicaties op basis van diepgaande kennis van administratieve en financiële systemen voor beleggingen, pensioenverzekeringen en uitkeringssystemen.

Lees meer...

Met deze specifieke kennis en ervaring sinds 1987 is Emanon bij uitstek geschikt als partner voor bedrijven die zich bezig houden met beleggingssystemen en pensioenfondsen.

De Phaedrus applicaties zijn ASP webbased wat betekent dat er geen installatie nodig is, maar alle functionaliteit via het Web middels een Browser beschikbaar is.
De basis is de Phaedrus Assets, een beleggingsapplicatie waarmee inzicht verkregen wordt in de bleggingsportefeuille:

 • naar beleggingscategorie (aandelen, obligaties, onroerendgoed etc.)
  naar vermogensbeheerder
 • naar regio en land
 • naar valuta.

Kenmerken zijn:

 • eenvoudige wijze van invoer van de transacties
 • performance berekeningen rapportage
 • diverse overzichten
 • DNB-kwartaal en jaarrapportage.

Op dit moment zijn we bezig om de Phaedrus applicatie PeopleStock te promoten bij bedrijven die werknemersparticipaties hebben. De PeopleStock applicatie is bij uitstek geschikt om werknemers aandelenplannen te beheren, zowel de aankoop- en verkoop transacties en alle documenten en brieven.

EXPLOY B.V., Schiedam
Exploy, opgericht in 1999, is een professioneel diensverlener op het gebied van betalingsverkeer.
Met het product EXPLOYCONNECT is het bedrijf gespecialiseerd in het efficiënt oplossen van allerhande vraagstukken die voorkomen bij wijzigingen aan uw infrastructuur betalingsverkeer

Lees meer...

Exployconnect is een interface tussen bedrijven en Equens (voorheen Interpay) die werkt onder Windows en waarmee automatisch bestanden opgehaald en verzonden kunnen worden via secure FTP.
Denk bijvoorbeeld aan:

 • Automatische incasso's
 • Betalingen
 • Terugmeldingen
 • Inkomende betalingen

Er is al een instapversie voor bedrijven tot 100.000 transacties op jaarbasis.

Comlog Automatisering B.V., Almere
De Comlog groep beweegt zich van Automatiseringsdiensten, Internet Services tot Elektro Installatie technieken. Gespecialiseerd in service oplossingen voor het onderwijs met complete helpdesk, support en service voor scholen.

Contakt Groep B.V., Gouda
Contakt Groep wordt gevormd door Contakt Management Consultants, Contakt ICT Solutions en Contakt Information Control. Deze business units opereren vanuit hun eigen vakgebied en kunnen door samen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen totaaloplossingen bieden.

Lees meer...

De medewerkers van Contakt zijn zeer ervaren professionals uit diverse sectoren (Retail, Finance, Media & Entertainment, IT, Telecommunicatie en Dienstverlening) met uiteenlopende kennis en vaardigheden (organisatie advies, interim management, ICT consultancy, projectmanagement). Zij onderscheiden zich door een klantgerichte benadering en stellen zich naar de opdrachtgever op als 'mede-ondernemer'.