Marketing &Sales Outsourcing

Producten, Diensten en Services

Wat kan Kalbeco voor u betekenen?

 • Kalbeco neemt uw marketing en Sales activiteiten over: door deze activiteiten voor uw bedrijf over te nemen (outsourcen), zorgt Kalbeco ervoor dat uw bedrijf zich kan concentreren op de eigen activiteiten (core business).
 • Workshops en trainingen op gebied van Marketing & Sales.
 • De unieke workshop "Sociale Media voor ondernemers" helpt ondernemers om terug te gaan naar de start van hun onderneming, naar het "Waarom". Dit is het punt waar de motivatie, de passie en het idee is begonnen. Van hieruit krijgt de ondernemer weer  inzicht in wat hij wil vertellen, waarin hij zich onderscheidt, waar zijn kracht ligt. Dit uitgangspunt is de basis voor het gebruik van Sociale Media als middel om met anderen, bedrijven, klanten in contact te komen.
 • Voor mensen en bedrijven die meer willen weten over wat en hoe hun passie is, geeft de workshop "Passie in ondernemen" het juiste antwoord.
 • De workshop "Passie inventarisatie", zowel voor individuele personen als voor groepen in een organisatie, helpt u en uw bedrijf om uw passie in kaart te brengen.
 • Speciaal voor leidinggevenden, directies en raden van bestuur is de workshop "Leiders met Passie".
 • Vinden van nieuwe klanten voor uw bedrijf of uw product bij uw eigen doelgroep.
 • Omschrijving kerndoelen en kernboodschappen van uw bedrijf: hiermee maakt u uw bedrijf herkenbaar in de markt.
 • Vertalen van uw unieke mogelijkheden (USP´s) naar uw klanten toe: zij weten waarom ze voor u moeten kiezen.
 • Schrijven van teksten voor advertenties, brochures, mailings, nieuwsbrief, websites.
 • Uw bedrijf vertalen in visuele beeldmateriaal zoals foto's, website, promotiecampagne: direct herkenbaar door uw klanten.
 • Telefonisch benaderen doelgroep en dialoog op directieniveau (MDU) en realiseren van gekwalificeerde bezoekafspraken.
 • Ervaren verkopers brengen uw bedrijf en uw producten bij uw klanten.


Producten van Kalbeco

Kalbeco levert, naast diensten, exclusieve producten en oplossingen.
Op het gebied van IT en automatiseringen biedt Kalbeco verschillende oplossingen, van een standaard ERP pakket voor het MKB tot maatwerk oplossingen.

Sales&Logistics

Sales & Logistics is een ERP pakket voor (technische) groothandels en productie bedrijven. Dit pakket heeft een geschiedenig die bijna 35 jaar terug gaat. Ontwikkelt in een mainframeomgeving, nu als standaard Windows oplossing beschikbaar.

Wij kunnen u in een gesprek meer informatie geven en aan de hand van concrete vragen vanuit uw werksituatie een korte demo geven waarin u ziet wat Sales &Logistics voor u kan betekenen. Neem contact op voor meer info, een eventuele afspraak of een demo.

Maatwerk software volgens de KISS methode

U gebruikt standaardsoftware voor uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen, maar bent daar niet tevreden over, bijvoorbeeld om dat het niet precies doet wat u wenst of dat u maar een klein gedeelte van de functionaliteit gebruikt.

Door uit te gaan van uw vraag, uw bedrijf en aan de hand van uw bedrijfsprocessen bieden wij een snel inzetbare oplossing waarin al uw wensen zijn terug te vinden.
Aan de hand van logische bouwstenen die wij als symbolen op tafel leggen, kunnen wij snel met u in een gesprek een beeld geven van de vraag en de oplossing. Deze wordt gelijktijdig ingebracht in ons software ontwikkelstraat en na enkele controles kunnen wij u al een prototype software laten zien waar u mee aan de slag kunt.
Deze methode is veel sneller dan standaard ontwikkel en programmeer methodes.
Uw wensen worden vervolgens aangepast en binnen een korte tijd heeft u uw eigen maatwerk oplossing in een standaard Windows omgeving of web based "in the cloud"
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nader gesprek en korte demo aan de hand van uw vragen. U zult versteld staan dat u na deze demo al een werkende oplossing mee naar huis kunt nemen.

Support

Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen.

http://www.kalbeco.nl/contact